Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Effect of Azoxystrobin on Wheat (Triticum aestivum L.)

-15% su kodu: ENG15
43,93 
Įprasta kaina: 51,68 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
43,93 
Įprasta kaina: 51,68 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 51.6800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Wheat (Triticum spp.) is a third most-produced cereal after maize and rice in the world. And known as a ¿King of cereals¿ this crop is grown on more land area than any other commercial food crop. World trade in wheat is greater than for all other crops. Globally, wheat is the leading source of vegetable protein (glutein) in human food, having a higher protein content than other major cereals, maize (corn) or rice. India is the second largest producer in the world.

Informacija

Autorius: Shailendra Kumar, Arun Patel,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 60
ISBN-10: 6202015411
ISBN-13: 9786202015417
Formatas: 220 x 150 x 4 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Effect of Azoxystrobin on Wheat (Triticum aestivum L.)“

Būtina įvertinti prekę