Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures

-15% su kodu: ENG15
29,25 
Įprasta kaina: 34,41 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
29,25 
Įprasta kaina: 34,41 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 34.4100 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

The effects of antioxidant polyphenols on DNA and tRNA structures were evaluated in aqueous solution at physiological conditions. Structural models show that intercalation with DNA is more stable for resveratrol and genistein than groove bindings, while curcumin interaction is via DNA grooves. Polyphenols prefer tRNA groove binding with DNA forming stronger adducts than tRNA. Theoretical modeling showed more stable conjugates formed with resveratrol and genistein than curcumin. At high polyphenol concentration major DNA and RNA aggregation occurred, with no alteration of biopolymer conformation.

Informacija

Autorius: Heidar-Ali Tajmir-Riahi
Leidėjas: Editions universitaires europeennes EUE
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 76
ISBN-10: 3330870060
ISBN-13: 9783330870062
Formatas: 220 x 150 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Effect of Antioxidant Polyphenols on DNA and RNA Structures“