Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Easy HACCP: For all employees and employers

-15% su kodu: ENG15
52,47 
Įprasta kaina: 61,73 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
52,47 
Įprasta kaina: 61,73 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 61.7300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book is dedicated to the subject of HACCP. The Hazard Analysis Critical Control Point system is a preventative system for assuring the safe production of food products. It is based on a common sense application of technical and scientific principles to a food production process. The most basic concept underlying HACCP is that of prevention. The food processor/handler should have sufficient information concerning the food and the related procedures they are using, so they will be able to identify where a food safety problem may occur and how it will occur.

Informacija

Autorius: Jahangir Asadi
Serija: EASY ISO
Leidėjas: Silosa Consulting Group (SCG)
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 110
ISBN-10: 1990451098
ISBN-13: 9781990451096
Formatas: 229 x 152 x 7 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Easy HACCP: For all employees and employers“

Būtina įvertinti prekę