Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
-10% su kodu: PATOGU
0,17 
Įprasta kaina: 0,19 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-28
-10% su kodu: PATOGU
0,17 
Įprasta kaina: 0,19 
-10% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-28
-10% su kodu: PATOGU
2024-12-31 0.19 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus gruodžio 27 d. užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Knygoje "E numeriai":

- Visi maisto priedai;
- Nuorodos sergantiems alergija, astma, migrena ir kitomis ligomis;
- Genetiškai modifikuoti priedai;
- Gyvulinės kilmės priedai.

TURINYS

Dalyko skaidrumas ar visiškas nuolankumas? / 4

E numeriai - raktas, ką pirkti / 7

Ingredientai ir priedai / 8

Priedų įvertinimas/ 9

Maisto produktų priedai - gražus naujas funkcinio maisto pasaulis / 10

Juslinių skonių pakaitalai / 11

Kvapiosios medžiagos - skonio potyrių iliuzija / 14

Alergija ir maisto produktų netoleravimas: biologinės medicinos diagnostika ir terapijos galimybės / 15

Saldi pagunda greitai gauti energijos / 18

Genetiškai modifikuoti maisto priedai ir priedai / 20

Maisto produktų priedų sąrašas / 20

Novel Food direktyvos ir genų inžinerija / 21

Dažikliai / 22

Konservantai / 25

Rūgštingumą reguliuojančios medžiagos / 29

Antioksidantai / 30

Tirštinančios, stingdančios ir drėgmę išlaikančios medžiagos / 34

Emulsikliai / 36

Įvairūs maisto priedai / 40

Skonį gerinančios medžiagos, vaškai, dujos / 43

Šaldikliai, fermentai, krakmolai / 46

Literatūra / 51

Apie autorių / 52

Abėcėlinė rodyklė / 53

Informacija

Autorius: Heinz Knieriemen
Leidėjas: Algarvė
Išleidimo metai: 2005
Knygos puslapių skaičius: 64
Formatas: 12x16, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9955-604-21-2
Vertėjas: Angelė Barkauskienė

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti