Atradote duonos kepimą namuose ir ieškote įvadinio kurso, kuris nuvestų ypatingu duonos mėgavimosi keliu?
Šioje knygoje „Duonos kepimo kursas. Lengva pradžia – kelias į profesionalumą“ pateiktas duonos kepimo kursas, kuriuo Jums suteikiama galimybė pradėti nuo pagrindų ir išmokti patiems kepti tikrai gerą duoną.
Lengvai bei suprantamai aiškindama visus kepimo proceso etapus ir juos iliustruodama nuotraukomis, autorė veda šiuo keliu palaipsniui, atskleisdama vis sudėtingesnius žingsnius. Pasinaudoję informacija apie tinkamus duonos kepimo reikmenis ir ivairiausias kildinimo medžiagas suprasite, kad išbandyti puikius duonos, bandelių ir prancūziško batono receptus nebėra jokių kliūčių.
Savo virtuvę paverskite mažyte kepyklėle. Kepkite naudodami mažai mielių ir ilgai kildinkite tešlą - turėsite savos, ypač gerai pasisavinamos duonos.
Autorius: | Valesa Schell |
Leidėjas: | Naujoji Rosma |
Išleidimo metai: | 2019 |
Knygos puslapių skaičius: | 220 |
Formatas: | 20x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955063728 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti