✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Mokomoji knyga "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" skirta chemijos inžinerijos studijų krypties studentams, studijuojantiems pagal maisto technologijos ir inžinerijos bakalauro studijų programą.
Knygoje "Duonos ir konditerijos įmonių projektavimo pagrindai" pateikiama informacija, taikoma tiek tarptautinėje praktikoje, tiek mūsų šalyje, atliekant duonos kepimo įmonėse technologinius įvairių rūšių kepinių skaičiavimus, taip pat projektuojant pagrindinių ir papildomų žaliavų priėmimo bei paruošimo gamybai, tešlos ir pusgaminių (įmaišų ir raugų), kepimo ruošinių formavimo, kildymo, kepimo, gatavos produkcijos pakavimo ir laikymo skyrius bei parenkant technologinę įrangą. Atskirame skyriuje aptarti konditerijos įmonių projektavimo ypatumai.
Autorius: | Gražina Juodeikienė |
Leidėjas: | KTU leidykla Technologija |
Išleidimo metai: | 2011 |
Knygos puslapių skaičius: | 96 |
Formatas: | 21x30, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955259374 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti