KNYGOS iki 5€! Naršykite čia >>

Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Drakula

4.7
(24 įvertinimai) Įvertinkite
  • Nauja knyga
Kaina: 11,89 €
Kaina su kodu: 10,70 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Knygą turėsime: 2024-08-02
2022-11-29 IEVA

Ši knyga man labai patiko iki pat pabaigos. Visą knygą labai apgalvota, tačiau atrodė, kad Bram Stoker paskubino pabaigą, nes nebenorėjo rašyti


2024-06-30 11.89 InStock
Rezervuoti 10,70 € -10% su kodu
PATOGU
Rezervuoti

Knygos „Drakula“ aprašymas

Kai jaunas advokatas Džonatanas Harkeris atsiduria Transilvanijoje, kalnuose stūksančioje grafo Drakulos pilyje, nė nenumano, su kokiais neįtikėtinais ir kraują stingdančiais dalykais jam teks susidurti.

Bet gal tikrasis siaubas laukia Drakulos, kuris pasirodo esąs vampyras? Ar jam pavyks pasprukti nuo priešų, o gal sulauks atpildo už savo blogus darbelius?

Knygoje „Drakula“ tavęs laukia kvapą gniaužiantis nuotykis, ar esi jam pasiruošęs?

„Drakula“:

    • Supažindina jaunuosius skaitytojus su pasauline klasika, tekstas talentingai perpasakotas, kad atitiktų jų gebėjimą suvokti nežinomus dalykus.

    • Skatina teisybės jausmą, norą kovoti už gėrį pasaulyje, pabrėžiamos tokios vertybės kaip draugystė ir narsa.

    • Ši jaudinanti siaubo klasika pritaikyta vaikams, nors joje yra žiaurumų, tai pateikiama subtiliai, pernelyg nesileidžiant į detales ar kraupius aprašymus.

    • Siaubo istorijos yra naudingos vaikams, nes ugdo atsparumą, moko įveikti baimę ir sudėtingus iššūkius saugiai – skaitant knygą.

Bram Stoker – airių rašytojas, sukūręs garsiausią savo knygą „Drakula“. Šią istoriją jis išleido 1897 m., kuomet siaubo istorijos buvo itin populiarios tarp paaugusių ir suaugusių skaitytojų. „Drakula“ kaipmat užkariavo jų širdis ir tapo literatūros klasika, kurią skaitome iki šių dienų. Pagal knygą pastatytas ne vienas kino filmas, o Drakulos personažas neretai minimas įvairiuose filmuose ir serialuose apie vampyrus.

Klasika tapusią istoriją perpasakojo talentinga italų autorė Catarina Talgoni, o iliustravo Illary Casasanta.

Knyga „Drakula“ skirta vaikams nuo 7 metų.


  • Pavadinimas originalo kalba: Dracula
  • Autorius: Bram Stoker
  • Iliustratorius: Illary Casasanta
  • Leidėjas: Alma littera
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 96
  • Formatas: 19x22, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786090159248
  • Vertėjas: Dangirutė Giedraitytė
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

2022-12-05

3,5*. Gėda prisipažinti, kad skaitydama vis užmigdavau. Daug pasikartojimų ir ėjo lėtai. Visą laiką turėjome laukti Helsingo reaktyvinio lėktuvo. Džiaugiuosi, kad perskaičiau, bet nerekomenduoju.

2022-12-02

Renfieldas yra geriausias personažas.

2022-11-29

Ši knyga man labai patiko iki pat pabaigos. Visą knygą labai apgalvota, tačiau atrodė, kad Bram Stoker paskubino pabaigą, nes nebenorėjo rašyti

2022-11-24

Stimuliuojantis epistolinis darbas. Romantiškas ir akivaizdžiai įkvepia tam tikras pramogų temas ir šiandien.

2022-11-23

noreciau perskaityti daugiau scenu su Drakula, o pabaiga buvau siek tiek nusivylusi vien del to, kad ji buvo greita ir lengva.

2022-11-23

noreciau perskaityti daugiau scenu su Drakula, o pabaiga buvau siek tiek nusivylusi vien del to, kad ji buvo greita ir lengva.

2022-11-22

Drakula: pats pavadinimas akimirksniu primena vampyrų, kuolų, česnako ir krucifiksų vizijas. Tačiau pavargus skaityti romaną tampa savaime aišku, kokia iškreipta dabar yra šiuolaikinė vampyrų fantastika.

2022-11-17

nebloga. retkarciais suerzindavo ivykiu pasikartojimai, kai veikejai rengdavo savo susitikimus.

2022-11-16

Prireikė šiek tiek laiko, kol baigiau. Kelis kartus paleido ir sustojo. Apskritai džiaugiuosi, kad perskaičiau. Tai klasika ir gera istorija.

2022-11-09

Neskyriau 5 žvaigždučių tik todėl, kad pabaiga yra šiek tiek skubota ir mažiau įdomi nei likusi knygos dalis, kuri be jokios abejonės yra 5 žvaigždučių turinys.

2022-11-08

Daug įtemptų, jaudinančių scenų, bet pabaiga šiek tiek antiklimatiška. Vis dėlto įdomi knyga, viena iš geresnių "klasikų".

2021-09-19

Tikėjausi kad bus įdomiau...

2021-09-15

Skaičiau kaip visai kitokį kurinį. labai daug negirdėtų ir nežinotų dalykų. Esu nustebusi.

2021-09-14

Teko lankytis Rumunijoje ir Transilvanijoje. tikrai labai įspūdinga ir įsimintina vieta, natūraliai baugi ir klaikoka, todėl nė kiek nesistebiu iš kur čia tiek baisumų.

2021-09-13

Drakulos vardas negali būti negirdėtas, bet istorijos aš nežinau. nes filmai visi skirtingi. Galvoj tokia makalynė, kad be knygos neatseksiu, kaip čia su juo yra iš tikro.

2021-09-10

Mėgstu fantastines knygas ir ši ne išimtis. Labai džiaugiuosi galėdama pasakyti, kad tai pateisino mano lūkesčius.

2021-09-05

Geras, kokybiškas turinys. Vis stengiuosi atrasti laiko kokiam klasikiniam kūriniui ir niekad neprašaunu. Vertas didžiausių liaupsių.

2021-09-05

Tikra klasika, tikrai verta perskaityti istoriją, kuri pagimdė tokį nepaprastą personažą ir įkvėpė daugybę autorių sukurti įvairiausių jo variacijų.

2021-08-31

Labai norėčiau nukeliaut į Transilvaniją ir pažinti Drakulos gimtinę. Įspūdinga vieta. Ir herojus, žinoma.

2021-08-31

Sunku patikėti, kad vieno žmogaus neregėta fantazija, sukūrė tokį veikėją, kuris visam laikui tapo populiarus ir neišsemiamas knygų ir filmų herojus.

2021-07-28

Aš menu pauglystėj filmą Van Helsingas, toks kovotojas . tada jis buvo oho, neišmanau kaip tada darydavo filmus, bet jis buvo KIETAS vyrukas. o Drakula yra tiesiog blogietis. čia Drakula turi daugiau spalvų, vaizduojamas kaip normalus personažas.

2021-07-25

Girdėt girdėjau, na turbūt negirdėt Drakulos neįmanoma. O kaip kas kodėl? Nežinau nieko . Nekantrauju pradėti skaityti.

2021-07-04

Taip. Čia ne Edvardas iš Saulėlydžio. Drakulos žiaurumas šokiruoja, bet negali nežavėti autoriaus fantazija.

2021-07-01

Daug komentarų nereikia, tikriausiai nėra nė vieno, kuris nebūtų girdėjęs apie Drakulą. Ši istorija padėjo pamatus visam vampyrų kultui. Žiaurus, įtaigus ir nenuspėjamas romanas.

Parašykite atsiliepimą apie „Drakula“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra 9-12 metų vaikams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys „Drakula“, kurį pristato Bram Stoker. Siūlome ne tik išsamų „Drakula“ aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Bram Stoker. Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie „Drakula“. Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą „Drakula“ dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su „Drakula“ perkama kartu