Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Development and Quality Evaluation of Millets Fortified Khichdi

-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
48,81 
Įprasta kaina: 57,42 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 57.4200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book includes topic viz. Introduction,Review of literature, Material and methods, Results, Discussion, Summary, conclusion and suggestion for further work and Reference, with the objectives of 1.To formulate and develop Khichdi for Diabetic patient.Process Standardization- blending ratio through sensory evaluation, 3.To evaluate the sensory, physical, functional and nutritional characteristics of the developed Khichdi, 4.To study the shelf life of the developed Khichdi in different packaging material.

Informacija

Autorius: Hemant Rahangdale, M. A. Khan,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 72
ISBN-10: 3659834092
ISBN-13: 9783659834097
Formatas: 220 x 150 x 5 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Development and Quality Evaluation of Millets Fortified Khichdi“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Development and Quality Evaluation of Millets Fortified Khichdi“