Iki 12.20 12:00 val. pateiktus ir apmokėtus užsakymus - pristatysime į paštomatus Lietuvoje iki Šv. Kalėdų! Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Ruošti desertus gali būti labai lengva, ir, svarbiausia, jų pasirinkimas – itin didelis. Knyga „Desertai. 365 receptai“ – tai desertai kiekvienai metų dienai, kad visus metus nepritrūktų nei fantazijos, nei skonio. Ši knyga – įkvėpimo šaltinis mėgstantiems sukiotis virtuvėje ir puiki dovana bet kokia proga.
365 receptai, kuriuos parengė, patikrino ir išbandė profesionalūs konditeriai, tiks įvairioms progoms ar be jokios progos – tiesiog užsimanius pasaldinti gyvenimą. Knygoje rasite ir sveikuoliškų desertų iš vaisių, ir skirtų pačiai tikriausiai saldžiai nuodėmei. Daugybė receptų įtiks kiekvieno skoniui. Knygoje „Desertai. 365 receptai“ rasite pyragų, tortų, sausainių, pyragaičių, vaflių, morengų, pudingų, ledų, kremų, putėsių ir net saldainių receptų.
Receptai paprasti ir aiškūs, daugelis desertų paruošiami lengvai ir nereikalauja nei didelės patirties, nei begalės brangių maisto produktų. Nustebsite, kiek daug galite pagaminti tiesiog iš to, ką turite namuose.
Tapsite tikra vakarėlio žvaigžde, kai patieksite apelsinų galetą, o vaikai neatsispirs keptiems bananams, kuriems paruošti prireiks vos kelių minučių. Sekmadienio pusryčius bus sunku įsivaizduoti be vaflių su karameliniu kremu, paprasčiausias varškės tortas taps neįtikėtinu skanėstu, kai jį pagardinsite šaldytų aviečių putėsiais, o šaldytų vyšnių putėsiai su baltuoju šokoladu ir želė nustebins net ir didžiausius gurmanus.
Jei dar niekada neruošėte panakotos, galėsite išbandyti turbūt gaiviausią – citrininę jogurtinę panakotą, o šokolado mėgėjai tirpte sutirps nuo itin lengvai paruošiamo, bet labai skanaus šokoladinio pudingo.
Knyga „Desertai. 365 receptai“ gali tapti ne tik puikia pagalbininke virtuvėje, bet ir gera dovana. Knyga iliustruota gražiomis paruoštų desertų nuotraukomis, kurios tik dar labiau įkvėps išbandyti naujoves ir drąsiai eksperimentuoti virtuvėje.
Besibaiminantiems, kad bet koks desertas kenkia sveikatai ir figūrai, mitybos specialistai pataria atsisakyti įpročio desertus valgyti po pagrindinio patiekalo. Toks valgymo įprotis dažnai tiesiog baigiasi persivalgymu ir trikdo virškinimą. Valgydami desertą atskirai, likus (ar praėjus) kelioms valandoms iki (po) pagrindinio valgymo išvengsite ir persivalgymo, ir per didelio kalorijų kiekio. Jei desertas sotus, jame yra vaisių, jis gali tapti kuo puikiausiu užkandžiu, svarbiausia visuomet įvertinti bendrą cukraus kiekį, kurį suvartojate per dieną.
Leidėjas: | Terra Publica |
Išleidimo metai: | 2018 |
Knygos puslapių skaičius: | 304 |
Formatas: | 21x24, keti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786094730924 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti