Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Current State of the Art in Cysticercosis and Neurocysticercosis

-15% su kodu: ENG15
157,81 
Įprasta kaina: 185,66 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
157,81 
Įprasta kaina: 185,66 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 185.6600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

This book provides updated information to scientists and clinicians on taeniosis/cysticercosis, a parasitic infection caused by eating undercooked beef or pork that is a serious health and veterinary problem in many developing countries. It discusses incidence, risk factors, diagnosis, immunology, symptoms, rare manifestations, and advances in treatment including vaccination and novel drug therapies.

Informacija

Leidėjas: IntechOpen
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 146
ISBN-10: 1839693940
ISBN-13: 9781839693946
Formatas: 266 x 185 x 15 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Current State of the Art in Cysticercosis and Neurocysticercosis“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Current State of the Art in Cysticercosis and Neurocysticercosis“