✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Leidinyje "Cukraus ir krakmolo produktų mokslo ir technologijų pagrindai" aptarti bendrieji maisto pramonės technologinių procesų dėsniai ir jų taikymas cukraus ir krakmolo pramonėje.
Pateikti gamybos teoriniai pagrindai, išnagrinėta cukringųjų ir krakmolingųjų žaliavų cheminė sudėtis ir tikslinių komponentų (sacharozės ir krakmolo) sandara, savybės, aprašyti šių junginių išgavimo iš žaliavų fizikiniai cheminiai procesai, gamybinių cukraus tirpalų gryninimo, krakmolo modifikavimo, hidrolizavimo cheminės reakcijos.
Aptarta cukraus fabrikų gamybinė struktūra, technologijos procesai, aparatai ir įrenginiai, jų darbo ir eksploatavimo ypatumai. Supažindinama su šiuolaikinėmis krakmolo perdirbimo į cukringuosius produktus technologijomis, šių produktų įvairove. Įvardyti šalutiniai cukraus gamybos ir krakmolo perdirbimo produktai, jų pritaikymo maisto ir kitose pramonės šakose galimybės.
Autorius: | Danutė Ramonaitytė |
Leidėjas: | KTU leidykla Technologija |
Išleidimo metai: | 2013 |
Knygos puslapių skaičius: | 236 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090209202 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti