Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Cooking in West Africa: A Colonial Guide

-15% su kodu: ENG15
46,83 
Įprasta kaina: 55,09 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
46,83 
Įprasta kaina: 55,09 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 55.0900 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

One of West Africa's earliest recipe books, "Cooking in West Africa" was originally published in 1920, and written for the benefit of young bachelor district officers in Nigeria. Over 200 recipes use local ingredients such as ripe, sweet mangoes, beef from zebu oxen, green paw-paw and fresh ground-nuts, together with imported staples such as tinned sausages and condensed milk. Hints on stocking a cook's box and cooking for colleagues struck down with fever are interspersed with delightful vintage advertisements. This book is a piece of West African history - to read, savour and enjoy.

Informacija

Autorius: Muriel R Tew
Leidėjas: Jeppestown Press
Išleidimo metai: 2007
Knygos puslapių skaičius: 176
ISBN-10: 0955393671
ISBN-13: 9780955393679
Formatas: 234 x 156 x 10 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Cooking in West Africa: A Colonial Guide“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Cooking in West Africa: A Colonial Guide“