Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Cooking Along the Ganges: The Vegetarian Heritage of India

-15% su kodu: ENG15
44,35 
Įprasta kaina: 52,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
44,35 
Įprasta kaina: 52,18 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 52.1800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Cooking Along the Ganges gathers hundreds of recipes that featured on the menu of the renowned Ganges Restaurant in San Francisco. Including a combination of both authentic North Western (Gujarati) and other, regional-Indian recipes, the book offers a unique panorama of the extremely diverse, Indian tradition of vegetarian cooking. For both the novice cook and the expert chef, Cooking Along the Ganges will serve as a detailed guide that will both demystify the intricacies of Indian cookery and illuminate the health-conscious, flavorful recipes for which the Ganges Restaurant is famous.

Informacija

Autorius: Malvi Doshi
Leidėjas: iUniverse
Išleidimo metai: 2002
Knygos puslapių skaičius: 580
ISBN-10: 059524422X
ISBN-13: 9780595244225
Formatas: 229 x 152 x 34 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Cooking Along the Ganges: The Vegetarian Heritage of India“

Būtina įvertinti prekę