Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Composition of Cheese and Practical Mistakes in Cheese-Making

-15% su kodu: ENG15
32,20 
Įprasta kaina: 37,88 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
32,20 
Įprasta kaina: 37,88 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 37.8800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Making your own cheese can be incredibly satisfying and with this helpful and handy kitchen companion you can create any type of cheese and avoid the common pitfalls that befall many amateurs.

Informacija

Autorius: Augustus Voelcker
Leidėjas: Ellott Press
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 42
ISBN-10: 1447422163
ISBN-13: 9781447422167
Formatas: 216 x 140 x 3 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Composition of Cheese and Practical Mistakes in Cheese-Making“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Composition of Cheese and Practical Mistakes in Cheese-Making“