0 Mėgstami
0Krepšelis

Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

-22% su kodu: BOOKS
33,88 
Įprasta kaina: 43,43 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
33,88 
Įprasta kaina: 43,43 
-22% su kodu: BOOKS
Kupono kodas: BOOKS
Akcija baigiasi: 2025-03-30
-22% su kodu: BOOKS
2025-03-31 33.88 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Ferrandi Paris cooking school opened in 1920 to train culinary professionals. Internationally renowned for excellence, Ferrandi Paris offers courses to students of all levels, including masterclasses with Michelin-starred chefs. Their French P¿sserie(Flammarion, 2017) is an essential reference for every home cook.

Rina Nurra contributed to French P¿sserie.

Informacija

Autorius: Ferrandi Paris
Leidėjas: Thames & Hudson
Išleidimo metai: 2019
Knygos puslapių skaičius: 302
ISBN-10: 2080204068
ISBN-13: 9782080204066
Formatas: 288 x 220 x 32 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Chocolate: Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts“