Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥

Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knygoje "Bulvės kelionė. Pasaulio virtuvių patiekalai" gardūs ir nesudėtingi įvairių pasaulio šalių bulvių patiekalai: salotos, užkandžiai, sriubos, mėsos, žuvų, vegetariški valgiai, desertai.


Linksmiausias juokas ten, kur geras maistas, o geras maistas - tai paprastas maistas. Toks, kurį galima paruošti, pavyzdžiui, iš bulvių.


Jos mėgstamos visame pasaulyje ir daug kur dar vadinamos žemės obuoliais, žemės vaisias, triufeliais ir t. t. Bulvių yra įvairių. Štai ryškiaspalvės saldžiosios - vaisių, žieminės, arba topinambai, - riešutų skonio, o violetinių gardumui nusakyti žodžių negana - būtina paragauti. Beje, jų galima užsiauginti ir savo darže arba... gėlyne, juk anksčiau bulvės dėl žiedų augintos lyg gėlės. Ne veltui, tarkim, topinambai dar vadinami bulvėmis saylėgrąžomis. Jie auga ir plinta savaime, o prisikasti galima ir pavasarį, kaip tik tada, kai jaučiamės išsiilgę šviežių daržovių.


Kad sužinotumėte, kokias bulvių patiekalais mėgaujasi žmonės įvairiose pasaulio šalyse, apkeliauti Žemės rutulio nereikės - tai per daug šimtmečių jau padarė bulvė. Šios kelionės palikimas - gausybė gardžių patiekalų receptų. Įdomiausius, vertingiausius, gardžiausius išbandėme ir sudėjome į šią knygą. Pasimėgaukite ir jūs!


Giedrė Barauskienė - žurnalo "Moteris" žurnalistė, fotografė, kulinarinių žurnalų ir knygų autorė.

Informacija

Autorius: Giedrė Barauskienė
Leidėjas: Ekspress leidyba
Išleidimo metai: 2014
Knygos puslapių skaičius: 240
Formatas: 19x19, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786094340178

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
5 2 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2015-11-18

tikrai puiki, tiesiog odė bulvei :)))

2014-02-19

gera receptų knyga