Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Brillat-Savarins Physiologie Du Gout: A Handbook of Gastronomy (1884)

-15% su kodu: ENG15
55,37 
Įprasta kaina: 65,14 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
55,37 
Įprasta kaina: 65,14 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 65.1400 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions that are true to the original work.

Informacija

Autorius: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 532
ISBN-10: 1160813914
ISBN-13: 9781160813914
Formatas: 229 x 152 x 28 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Brillat-Savarins Physiologie Du Gout: A Handbook of Gastronomy (1884)“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Brillat-Savarins Physiologie Du Gout: A Handbook of Gastronomy (1884)“