Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer

-15% su kodu: ENG15
57,61 
Įprasta kaina: 67,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
57,61 
Įprasta kaina: 67,78 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 67.7800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book contains classic material dating back to the 1900s and before. The content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience.

Informacija

Autorius: R. H. Hopkins
Leidėjas: Tomlin Press
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 112
ISBN-10: 1446541665
ISBN-13: 9781446541661
Formatas: 216 x 140 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Biochemistry Applied to the Brewing Processes - Fermentation and the Finished Beer“

Būtina įvertinti prekę