Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Biochemistry Applied to Malting and Brewing

-15% su kodu: ENG15
68,41 
Įprasta kaina: 80,48 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
68,41 
Įprasta kaina: 80,48 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 80.4800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This text contains a detailed treatise on the biochemical aspects of the brewing process, with a particular focus on malting. Including a wealth of invaluable information, helpful tips, and handy tables and measurements, this text provides a concise yet comprehensive guide on the more scientific aspects of brewing and will be of great interest to the serious brewer. The chapters of this book include: 'Mixtures, Diffusion, and Osmotic Pressure'; 'Electrolytic Dissociation'; 'Hydrogen Ion Concentration and pH'; 'Buffer Solutions'; 'Hydrolysis'; 'Amphoteric Electrolytes'; 'The Velocity of Chemical Reactions'; 'Oxidation and Reduction'; 'Surfaces and Interfaces'; 'The Collpodal State'; and many more. We proudly republish this antique text now with a new introduction on beer brewing.

Informacija

Autorius: R. H. Hopkins
Leidėjas: Mayo Press
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 344
ISBN-10: 1446539539
ISBN-13: 9781446539538
Formatas: 216 x 140 x 20 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Biochemistry Applied to Malting and Brewing“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Biochemistry Applied to Malting and Brewing“