Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 20 € *

Atleisk man

Kaina: 15,99 €
Kaina su kodu: 14,07 €
Nuolaidos kodas: NAUJIENA
  • Pristatysime: per 24-48 val.*
Knygą turime sandėlyje
Atsiėmimas Vilniuje
po 1 darbo val.

2024-07-31 15.99 InStock
Į krepšelį 14,07 € -12% su kodu
NAUJIENA

Knygos „Atleisk man “ aprašymas

Frenkas De Gralis. Likimui nesvarbūs milijonai. Patvinusi upė nusinešė tai, kas jam buvo brangiausia. O dabar, žvelgdamas į mažosios Ami akis, jis suprato, kad savo praeities jis nebepakeis, tačiau tą vaiką jis išgelbėti gali.

Kreigas Vermontas. Jo svajonę ir meilę plėšte išplėšė iš jo gyvenimo vienos moters savanaudiškas kerštas. Jis dar bandė ją susirasti, tačiau toji tarsi išnyko nuo žemės paviršiaus. Sužinojęs, kad jo sužadėtinę išsivežė turtingas vyras, jis palūžta. Praėjus penkeriems metams rankose laiko advokato laišką, kuriame yra kaltinamas piktavališkai kenkęs moteriai, dėl kurios galėjo numirti. Ar ji supras, kad tai netiesa?

Bretas Vermontas. Ji buvo su juo, kai sužinojo, kad esąs per prastas savo sužadėtinei. Ji jam šypsojosi ir teikė vilties, kai gyvenime teko susidurti su dideliais sunkumais. Ji buvo TIK jo. Mylima ir geidžiama mergina iš tobulo reklaminio plakato... Tačiau jis niekada nemanė sutiksiąs ją gyvai. Dabar ji atrodė labiau subrendusi ir vedėsi už rankos mažą berniuką kaip du vandens lašai panašų į jo brolį vaikystėje. Ar jis išdrįs jai atskleisti savo paslaptį?

Džeikobas Darelas. Jis iš gyvenimo nieko nebesitikėjo. Gyveno tik sau. Žymaus advokato darbas, turtai ir moterys. Tačiau kai naujoji padėjėja išdygo jo kontoroje, mintyse suplanavo su ja ateitį dešimčiai metų į priekį. Beliko viena smulkmena, kad ji sutiktų būti jo... Tai tapo sunkiausia byla jo karjeroje.

Džoselina. Nuo pirmųjų gyvenimo dienų ją mokė bėgti, slėptis ir tylėti. Kai ją išdavė mylimas žmogus, ji paliko jį su savimi išsinešdama paslaptį. Bandydama pradėti naują gyvenimą suprato, kad tas žmogus, kuris gali tave sumaišyti su žemėmis, nevertas tapti vaiko tėvu. Naujasis draugas jai patiko, bet apie rimtus santykius nedrįso svajoti. Tik ar naujo vyro pastangos ja rūpintis netaps jų santykių pabaiga?

Autorės Tyla Audroje romane „Atleisk man“ susitinka penki gyvenimo vėtyti ir mėtyti žmonės, kurių istorijos vertos atskiros knygos. Kas juos visus sieja ir kas išskirs? Kaip gyventi, kai vieną dieną susitinka tavo praeitis, dabartis ir nežinia? Ar gali būti laimingas, kai supranti, kad praeityje suklydai, o tavo širdyje vis dar gyvena meilė žmogui, kurį bandei pamiršti?


  • Autorius: Tyla Audroje
  • Leidėjas: Ridsales
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 234
  • Formatas: 14x20, minkšti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094896255

Parašykite atsiliepimą apie „Atleisk man “

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lietuvių autorių meilės romanai

Online knygynas Patogupirkti.lt siūlo skaitytojams įsigyti internetu knygą „Atleisk man “, Tyla Audroje. Pasižvalgyti po platų knygyno asortimentą verta, nes pas mus visada rasite itin geras knygų kainas, išpardavimus, akcijas ir leidinius, kurie įprastai kainuoja pigiau nei fiziniuose knygynuose.

Apsispręsti, ar Tyla Audroje su knyga „Atleisk man “ jus sudomino, padės mūsų parengtas išsamus kūrinio aprašymas, kuriame pateikiame santrauką apie autoriaus kūrybą, trumpai užsimename apie siužetą (nebijokit, turinio neišduodame!), žanrą ar nagrinėjamas temas. 

Dar daugiau – mūsų online pirkėjai noriai palieka atsiliepimus apie perskaitytas knygas. Todėl iš karto sužinosite ar knyga „Atleisk man “ patiko skaitytojams bei kaip knygų mylėtojai įvertino kitus kūrinius, kuriuos parašė Tyla Audroje. Nepamirškite atsiliepimo apie knygą „Atleisk man “ palikti ir jūs.

 


Dažnai su „Atleisk man “ perkama kartu