Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Valgykite taip, kad stiprintumėte savo sveikatą, – tą padaryti jums padės šis New York Times bestseleris, kuriame aprašomos maisto produktų savybės, padedančios organizmui išgyti nuo vėžio, senatvinės demencijos ir daugybės kitų ligų, kurių galima išvengti.
Knygoje „Apie maistą – ligų priešą“ sužinosite, kaip parinkti tinkamą mitybos strategiją ir maisto produktų porcijas, kad maistas padidintų jūsų atsparumą ligoms ir sustiprintų sveikatą.
Mes nepaprastai nuvertinome organizmo galią pastiprinti sveikatą. Novatoriškų idėjų šalininkas, gydytojas ir mokslininkas dr. Williamas Li įkvepia skaitytojus, pateikdamas mokslinius faktus apie daugiau kaip 200 maisto produktų, įrodančius šių maisto produktų savybes sunaikinti vėžį, sumažinti riziką susirgti senatvine demencija ir įveikti galybę kitų ligų, kurių galima išvengti. „Apie maistą – ligų priešą“ nėra knyga apie tai, kokių maisto produktų reikia vengti – tai greičiau gyvenimo pokyčius įkvepiantis vadovas, kuriame aprašomi šimtai gydomųjų savybių turinčių maisto produktų, naudingų organizmo apsaugos sistemoms, kuriuos reikėtų įtraukti į racioną, pavyzdžiui:
• alyvuogių aliejus;
• cinamonas;
• Jarlsberg, Camembert ir čederio sūriai;
• jazminų arbata;
• juodosios pupelės;
• Ramiojo vandenyno austrės;
• raudonasis vynas ir alus;
• San Mazano veislės pomidorai;
• slyvos;
• su raugu kepta duona.
Knygoje „Apie maistą – ligų priešą“ pateikiamas planas parodo, kaip į bet kokią dietą ar sveikos mitybos planą įtraukti jau mėgstamus maisto produktus, padėsiančius sužadinti organizmo apsaugos sistemų – angiogenezės, regeneracijos, mikrobiomo, DNR apsaugos ir imuniteto – veiklą, nes tik darniai veikdamos šios apsaugos sistemos padės organizmui kovoti su vėžiu, diabetu, širdies ir kraujagyslių ligomis, neurodegeneracinėmis autoimuninėmis ligomis bei kitais varginančiais susirgimais.
Knyga „Apie maistą – ligų priešą“ – labai informatyvi ir praktiška. Autorius supažindina skaitytojus su organizmo pasveikimo ir ligų prevencijos mokslo idėjomis, su strategija, kaip vartoti maisto produktus, kad jie padėtų gerinti sveikatos būklę, ir parodo visiškai kitokią – neįprastą ir naują geros savijautos bei ligų prevencijos mokslo pusę.
Gydytojas William W. Li yra visame pasaulyje žinomas gydytojas, įgijęs išsilavinimą Harvardo universitete, taip pat mokslininkas ir Angiogenezės fondo prezidentas bei įsteigėjas. Jo novatoriški darbai padarė įtaką daugiau kaip septynioms dešimtims ligų, įskaitant vėžį, diabetą, aklumą, širdies ligas ir nutukimą. Jo pranešimas „TED Talk“ konferencijoje „Ar galime maitintis taip, kad numarintume badu vėžį?“ (Can We Eat to Starve Cancer?) buvo peržiūrėta daugiau kaip vienuolika milijonų kartų. Williamas Li dalyvavo televizijos laidose The Dr. Oz Show, Martha Stewart Live, taip pat televizijose ir radijo stotyse CNN, MSNBC, NPR, Voice of America, skaitė pranešimą Vatikano organizuotoje konferencijoje „Unite to Cure“.
Dr. Williamas W. Li parašė ir paskelbė daugiau kaip 100 mokslinių straipsnių tokiuose pagrindiniuose mokslo žurnaluose kaip Science, The New England Journal of Medicine, The Lancet ir kt. Dr. Li dirbo Harvardo, Tufto universitetuose ir Dartmuto medicinos mokykloje.
Autorius: | William W. Li |
Leidėjas: | Liūtai ne avys |
Išleidimo metai: | 2021 |
Knygos puslapių skaičius: | 576 |
Formatas: | 15x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786098254723 |
Vertėjas: | Diana Urbonė |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę