Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Anti Stretch Marks Formulation: Using Different Butters

-15% su kodu: ENG15
59,95 
Įprasta kaina: 70,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
59,95 
Įprasta kaina: 70,53 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 70.5300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 10,00 

Knygos aprašymas

DEVELOPMENT AND EVALUATION OF ANTI STRETCH MARKS FORMULATION USING DIFFERENT BUTTER, is project work completed by Dr. Satish Sakharwade and Ms Pallavi Dxit who has completed her Bachelor of Cosmetic Technology from Nikalas Mahila Mahavidyalaya, Nagpur and Master of Cosmetic Technology from LAD College for Women, Nagpur. The principle aim of the study was to explore the potential of butters as an active ingredient of stretch marks formulations.

Informacija

Autorius: Satish Sakharwade, Pallavi V. Dixit Dixit,
Leidėjas: LAP LAMBERT Academic Publishing
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 100
ISBN-10: 3843366659
ISBN-13: 9783843366656
Formatas: 220 x 150 x 6 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Anti Stretch Marks Formulation: Using Different Butters“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „Anti Stretch Marks Formulation: Using Different Butters“