✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).
Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ - 100 receptų.
„Patikimas vadovas visiems, jaučiantiems aistrą kepsniams ant laužo, – ir pradedantiesiems, ir patyrusiems virtuvės šefams.“
Thomas Colicchio, garsus JAV kulinaras
Tikras džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams ar šeimai patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį. Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ susipažinsite su kepsninėmis ir jų priedais, sužinosite, nuo ko pradėti ir kad kepsninė puikiai tinka ir desertams, o grilio vilkai joje atras originalių receptų iš viso pasaulio.
Daugiau kaip 1000 nuotraukų, kuriose vaizduojami įvairūs patiekalų ruošimo etapai, išmokys kepti didkepsnį, šonkauliukus, žuvies kepsnį, šašlykus, vištos krūtinėlę ar paruošti tobulą mėsainį.
Pasaulinio pripažinimo sulaukęs autorius Stevenas Raichlenas dalijasi patirtimi, kaip pasidaryti trijų kaitros zonų kepsninę, kaip iškepti puikų kepsnį ant tiesioginės ugnies, pataria, kokius patiekalus tinkamiau kepti ant netiesioginės ugnies. Nustebsite, kad grilinti galime ne tik mėsą ar daržoves, bet ir jūrų gėrybes, ant laužo kepami netgi desertai.
- Kepta jautienos išpjova su žolelių plutele
- Burbone sūdyti kiaulienos pjausniai
- Plėšyta Šiaurės Karolinos kiauliena
- Pievagrybiai su česnakais, parmezanu ir kedrinėmis pinijomis
- Rūkyta lašiša su romu
- Baklažanų griežinėliai su Kaprio salotomis
- Ant grotelių keptos kesadilijos
- Dūmytos kriaušės ir kt.
„Svaigų džiaugsmą, kuris apima paėmus į rankas šią lauko patiekalų knygą, galima palyginti su jauduliu, kurį patiria paauglys, nešinas į garažą nepadoriu žurnalu... Kiekvieno patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, tad sėkmė garantuota, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis.“
Publishers Weekly
Stevenas Raichlenas – grilio meistras, kulinarinių TV laidų vedėjas, bestselerių autorius. Jo knygos išverstos į 17 kalbų, yra laimėjusios James Beard Awards ir IACP Cookbook Award apdovanojimus.
Pavadinimas originalo kalba: | How to grill: the complete illustrated book of barbecue techniques |
Autorius: | Steven Raichlen |
Leidėjas: | Alma littera |
Išleidimo metai: | 2021 |
Knygos puslapių skaičius: | 512 |
Formatas: | 20x23, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090145296 |
Vertėjas: | Viktorija Uzėlaitė |
Iš kokios kalbos versta: | anglų |
Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę