✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅

🚛 CYBER MONDAY! Nemokamas pristatymas nuo 10€ į Venipak paštomatus. Daugiau čia >> 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >> 🔥

Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai (knyga su defektais)

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Galimas knygos brokas (gali būti likusi žymė nuo anksčiau ant knygos nugarėlės užklijuotos kainos, pageltę kai kurių knygų puslapiai, gali būti susilankstęs, subraižytas arba įplyšęs knygos viršelis).

Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ - 100 receptų.

„Patikimas vadovas visiems, jaučiantiems aistrą kepsniams ant laužo, – ir pradedantiesiems, ir patyrusiems virtuvės šefams.“
Thomas Colicchio, garsus JAV kulinaras

Tikras džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams ar šeimai patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį. Knygoje „Ant grotelių. Mėsos, žuvų, daržovių patiekalai, desertai“ susipažinsite su kepsninėmis ir jų priedais, sužinosite, nuo ko pradėti ir kad kepsninė puikiai tinka ir desertams, o grilio vilkai joje atras originalių receptų iš viso pasaulio.

Daugiau kaip 1000 nuotraukų, kuriose vaizduojami įvairūs patiekalų ruošimo etapai, išmokys kepti didkepsnį, šonkauliukus, žuvies kepsnį, šašlykus, vištos krūtinėlę ar paruošti tobulą mėsainį.

Pasaulinio pripažinimo sulaukęs autorius Stevenas Raichlenas dalijasi patirtimi, kaip pasidaryti trijų kaitros zonų kepsninę, kaip iškepti puikų kepsnį ant tiesioginės ugnies, pataria, kokius patiekalus tinkamiau kepti ant netiesioginės ugnies. Nustebsite, kad grilinti galime ne tik mėsą ar daržoves, bet ir jūrų gėrybes, ant laužo kepami netgi desertai.

- Kepta jautienos išpjova su žolelių plutele
- Burbone sūdyti kiaulienos pjausniai
- Plėšyta Šiaurės Karolinos kiauliena
- Pievagrybiai su česnakais, parmezanu ir kedrinėmis pinijomis
- Rūkyta lašiša su romu
- Baklažanų griežinėliai su Kaprio salotomis
- Ant grotelių keptos kesadilijos
- Dūmytos kriaušės ir kt.

„Svaigų džiaugsmą, kuris apima paėmus į rankas šią lauko patiekalų knygą, galima palyginti su jauduliu, kurį patiria paauglys, nešinas į garažą nepadoriu žurnalu... Kiekvieno patiekalo gaminimas smulkiai aprašytas, tad sėkmė garantuota, o dar geriau tai, kad kiekvienas žingsnelis iliustruotas nuotraukomis.“
Publishers Weekly

Stevenas Raichlenas – grilio meistras, kulinarinių TV laidų vedėjas, bestselerių autorius. Jo knygos išverstos į 17 kalbų, yra laimėjusios James Beard Awards ir IACP Cookbook Award apdovanojimus.

Informacija

Pavadinimas originalo kalba: How to grill: the complete illustrated book of barbecue techniques
Autorius: Steven Raichlen
Leidėjas: Alma littera
Išleidimo metai: 2021
Knygos puslapių skaičius: 512
Formatas: 20x23, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090145296
Vertėjas: Viktorija Uzėlaitė
Iš kokios kalbos versta: anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
5 2 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2021-05-05

Puiki knyga prasidedant kepsnių sezonui :D kad tik orai geresni būtų ir galima būtų visą išmonę iš šios knygos pritaikyti.

2021-05-03

Tai puiki knyga, kurioje žingsnis po žingsnio išsamiai paaiškina „kas, kaip, kodėl, su kuo, kada". Joje aprašoma, kaip išsirinkti kepsninę pagal savo poreikius. Joje pateikiami puikūs argumentai ką rinktis: dujas ar anglį, o kiekviename recepte yra instrukcijos abiem. Užkurti grilių ar tiesiog ugnį gali kiekvienas, bet šioje knygoje atskleista, kaip ugnį iš tiesų suvaldyti.. Kada naudoti padažą prieš marinuojant ir kada dėti padažą po visko, atsižvelgiant į jo rūšį. Receptų yra palyginti nedaug - tik 1 kiekvienai technikai. Bet tai viskas, ko reikia norint išmokti kepti ant grotelių. O paskui turint pagrindus, galima pačiam kurti receptus.