Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Animal and Vegetable Physiology V2

-15% su kodu: ENG15
83,33 
Įprasta kaina: 98,03 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
83,33 
Įprasta kaina: 98,03 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 98.0300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

1867. This volume discusses animal and vegetable physiology, considered with reference to natural theology. Contents: Vital Functions: objects of nutrition; nutrition in vegetables; animal nutrition in general; nutrition in the lower and higher orders of animals; preparation of food; digestion; chylification; circulation; respiration; secretion; absorption; nervous power; Sensorial Functions: sensation; touch; taste; smell; hearing; vision; perception; comparative physiology of the nervous system; Reproductive Functions: reproduction; organic development; decline of the system; unity of design. With over 220 engravings.

Informacija

Autorius: Peter Mark Roget
Leidėjas: Kessinger Publishing, LLC
Išleidimo metai: 2010
Knygos puslapių skaičius: 550
ISBN-10: 1161376593
ISBN-13: 9781161376593
Formatas: 286 x 221 x 34 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Animal and Vegetable Physiology V2“

Būtina įvertinti prekę