Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Analytical Methods Of Food Authentication

-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
215,97 
Įprasta kaina: 254,08 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 254.0800 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Food Authentication is an issue that has become increasingly important in recent years, due to the drive for more accurate and truthful labeling. This title provides a guide to the techniques available to establish food authenticity, together with their associated strengths and limitations. It is aimed at food scientists and technologists involved in the issues of adulteration or fortification of food and beverages.

Informacija

Autorius: M. J. Dennis, Philip R. Ashurst,
Leidėjas: Springer US
Išleidimo metai: 1997
Knygos puslapių skaičius: 368
ISBN-10: 0751404268
ISBN-13: 9780751404265
Formatas: 241 x 160 x 25 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Analytical Methods Of Food Authentication“

Būtina įvertinti prekę