Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Advances in cultured meat technology

-15% su kodu: ENG15
392,50 
Įprasta kaina: 461,76 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
392,50 
Įprasta kaina: 461,76 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 461.7600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This collection reviews current advances in cellular agriculture, focussing primarily on the emerging research in cultured meat technology. The book considers the establishment of regulatory frameworks for cultured meat in the USA and Singapore and highlights the quality and sustainability issues which can arise as a result of its creation.

Informacija

Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 434
ISBN-10: 180146376X
ISBN-13: 9781801463768
Formatas: 235 x 157 x 28 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Advances in cultured meat technology“

Būtina įvertinti prekę