Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of poultry meat Volume 3: Health and welfare

-15% su kodu: ENG15
418,88 
Įprasta kaina: 492,80 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
418,88 
Įprasta kaina: 492,80 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 492.8000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Health and welfare are major issues in poultry production. This collection reviews our understanding of bacterial, viral and other diseases affecting poultry and their effective management. It also discusses ways of managing poultry flocks to optimise their welfare from hatching to slaughter.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 352
ISBN-10: 178676072X
ISBN-13: 9781786760722
Formatas: 235 x 157 x 23 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of poultry meat Volume 3: Health and welfare“

Būtina įvertinti prekę