Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of poultry meat Volume 2: Breeding and nutrition

-15% su kodu: ENG15
398,31 
Įprasta kaina: 468,60 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
398,31 
Įprasta kaina: 468,60 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 468.6000 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

There have been significant advances in poultry breeding and nutrition. This books discusses key developments such as marker-assisted breeding and improvements in poultry feed such as the use of enzymes to optimise nutritional efficiency.

Informacija

Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 344
ISBN-10: 1786760681
ISBN-13: 9781786760685
Formatas: 235 x 157 x 23 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of poultry meat Volume 2: Breeding and nutrition“

Būtina įvertinti prekę