Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of poultry meat Volume 1: Safety, quality and sustainability

-15% su kodu: ENG15
591,89 
Įprasta kaina: 696,34 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
591,89 
Įprasta kaina: 696,34 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 696.3400 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Poultry production faces many challenges. This collection starts by reviewing safety, including detection, prevention and control of zoonoses in poultry flocks. It also discusses key aspects of quality such as meat flavour as well wider issues such as the environmental impact of poultry production.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2016
Knygos puslapių skaičius: 504
ISBN-10: 1786760649
ISBN-13: 9781786760647
Formatas: 235 x 157 x 31 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of poultry meat Volume 1: Safety, quality and sustainability“

Būtina įvertinti prekę