Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of pig meat Volume 3: Animal health and welfare

-15% su kodu: ENG15
378,55 
Įprasta kaina: 445,35 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
378,55 
Įprasta kaina: 445,35 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 445.3500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Maintaining animal health and high standards of animal welfare are seen as key to sustainable livestock production. This volume reviews the effective management of diseases affecting pigs as well as ways of defining and promoting animal welfare in pig production.

Informacija

Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 328
ISBN-10: 1786760967
ISBN-13: 9781786760968
Formatas: 235 x 157 x 22 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of pig meat Volume 3: Animal health and welfare“

Būtina įvertinti prekę