Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of pig meat Volume 2: Animal breeding and nutrition

-15% su kodu: ENG15
418,57 
Įprasta kaina: 492,43 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
418,57 
Įprasta kaina: 492,43 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 492.4300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Pig production faces many hurdles in meeting increasing global demand sustainably. This volume discusses advances in breeding to improve both productivity and quality. It also reviews key developments in improving animal nutrition.

Informacija

Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 332
ISBN-10: 1786760924
ISBN-13: 9781786760920
Formatas: 235 x 157 x 22 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of pig meat Volume 2: Animal breeding and nutrition“

Būtina įvertinti prekę