Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of pig meat Volume 1: Safety, quality and sustainability

-15% su kodu: ENG15
342,68 
Įprasta kaina: 403,15 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
342,68 
Įprasta kaina: 403,15 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 403.1500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Pig meat is the most widely-consumed meat in the world. This volume addresses some of the key challenges facing pig farming such as the continuing threat from zoonoses, ways of maintaining and improving meat quality as well as making pig production more sustainable.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 292
ISBN-10: 1786760886
ISBN-13: 9781786760883
Formatas: 235 x 157 x 20 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of pig meat Volume 1: Safety, quality and sustainability“

Būtina įvertinti prekę