Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of milk Volume 1: Milk composition, genetics and breeding

-15% su kodu: ENG15
400,46 
Įprasta kaina: 471,13 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
400,46 
Įprasta kaina: 471,13 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 471.1300 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book provides a detailed review of current research on key components and quality traits of milk as well as ways of measuring milk quality. It then discusses genetic factors affecting these traits and how they can be used to improve breeding of dairy cows.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 362
ISBN-10: 1786760444
ISBN-13: 9781786760449
Formatas: 235 x 157 x 24 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of milk Volume 1: Milk composition, genetics and breeding“

Būtina įvertinti prekę