Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable production of eggs Volume 1: Safety and quality

-15% su kodu: ENG15
488,29 
Įprasta kaina: 574,46 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
488,29 
Įprasta kaina: 574,46 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 574.4600 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This collection begins by looking at egg composition and chemistry. This provides a foundation for discussing pathogenic contamination of eggs and methods for its prevention, detection and control. The book concludes by assessing factors affecting egg appearance, shelf-life, nutritional value and other quality traits.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2017
Knygos puslapių skaičius: 432
ISBN-10: 1786760762
ISBN-13: 9781786760760
Formatas: 235 x 157 x 28 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable production of eggs Volume 1: Safety and quality“

Būtina įvertinti prekę