Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

Achieving sustainable cultivation of sorghum Volume 1: Genetics, breeding and production techniques

-15% su kodu: ENG15
492,76 
Įprasta kaina: 579,72 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
492,76 
Įprasta kaina: 579,72 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 579.7200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Sorghum is the fifth most important cereal crop (after rice, maize, wheat and barley). The first volume in this two-volume collection reviews advances in understanding sorghum physiology and genetics as well as developments in breeding new varieties and their more efficient cultivation.

Informacija

Serija: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
Leidėjas: Burleigh Dodds Science Publishing
Išleidimo metai: 2018
Knygos puslapių skaičius: 548
ISBN-10: 1786761203
ISBN-13: 9781786761200
Formatas: 235 x 157 x 34 mm. Knyga kietu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „Achieving sustainable cultivation of sorghum Volume 1: Genetics, breeding and production techniques“

Būtina įvertinti prekę