Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

A handbook of gastronomy (Physiologie du gou¿t)

-15% su kodu: ENG15
53,48 
Įprasta kaina: 62,92 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
53,48 
Įprasta kaina: 62,92 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 62.9200 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This book has been considered by academicians and scholars of great significance and value to literature. This forms a part of the knowledge base for future generations. So that the book is never forgotten we have represented this book in a print format as the same form as it was originally first published. Hence any marks or annotations seen are left intentionally to preserve its true nature.

Informacija

Autorius: Jean Anthelme Brillat-Savarin
Leidėjas: Alpha Editions
Išleidimo metai: 2020
Knygos puslapių skaičius: 466
ISBN-10: 9354012590
ISBN-13: 9789354012594
Formatas: 216 x 140 x 27 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „A handbook of gastronomy (Physiologie du gou¿t)“

Būtina įvertinti prekę

Goodreads reviews for „A handbook of gastronomy (Physiologie du gou¿t)“