Atnaujintas knygų su minimaliais defektais pasiūlymas! Naršykite ČIA >>

A Glossary of Beer Brewing Terminology

-15% su kodu: ENG15
30,56 
Įprasta kaina: 35,95 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
30,56 
Įprasta kaina: 35,95 
-15% su kodu: ENG15
Kupono kodas: ENG15
Akcija baigiasi: 2025-03-03
-15% su kodu: ENG15
2025-02-28 35.9500 InStock
Nemokamas pristatymas į paštomatus per 11-15 darbo dienų užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

This vintage glossary explains a broad spectrum of brewing terms in an A-Z format, from 'Attenuation' to 'Underdough'. The information this special book provides remains of great use and interest today, making it ideal for brewers, maltsters and beer brewing enthusiasts alike. This book contains classic material dating back to the 1900s and before, and the content has been carefully selected for its interest and relevance to a modern audience. We are republishing this classic text in a high quality, affordable edition, and it comes complete with a newly written introduction. Edward H Vogel is also the author of 'Questions on Barley, Malting and Malt in the Beer Brewing Process'.

Informacija

Autorius: Edward H. Vogel
Leidėjas: Schwarz Press
Išleidimo metai: 2011
Knygos puslapių skaičius: 94
ISBN-10: 1446541606
ISBN-13: 9781446541609
Formatas: 216 x 140 x 5 mm. Knyga minkštu viršeliu
Kalba: Anglų

Pirkėjų atsiliepimai

Parašykite atsiliepimą apie „A Glossary of Beer Brewing Terminology“

Būtina įvertinti prekę