NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Knyga „Jaunystės fermentas“ - tai knygų "Fermentų faktorius" ir "Mikrobų faktorius" autoriaus Hiromi Shinya, garsaus japonų kilmės amerikiečių gastroenterologo dar viena knyga apie žmogaus organizmą, mitybą, mediciną ir sveikatą.


Kodėl dabarties žmones vargina prasta sveikata, lėtinis nuovargis ir senkanti energija – kitais žodžiais tariant, silpstančios gyvybinės jėgos. Mes esame savo pačių klestėjimo aukos, nes valgome per daug ir per dažnai. O kai išsivysto įprotis nuolatos sotintis, pasirodo, kad atėmėme iš savęs galimybę aktyvinti savo organizmo atsinaujinimo fermentus ir ląstelių atliekų perdirbimą. Mums nuolat kartojama, ką ir kiek turėtume valgyti, kad gyventume sveikai. Ar klausome šių nurodymų? Ar mokomės, ko turėtume nevalgyti, kad detoksikuotume ląsteles ir atgaivintume organizmą?


Autorius pateikia ir paaiškina septynias auksines puikios sveikatos taisykles:

Tinkama dieta

Geras vanduo

Reguliarus tuštinimasis

Saikinga mankšta

Pakankamas poilsis

Kvėpavimas ir meditacija

Džiaugsmas ir meilė


Iš anglų kalbos vertė Birutė Tumienė

Informacija

Autorius: Hiromi Shinya
Leidėjas: Gimtasis žodis
Išleidimo metai: 2013
Knygos puslapių skaičius: 144
Formatas: 14x18, minkšti viršeliai
ISBN ar kodas: 9789955164623

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti