NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥
-60% su kodu: PATOGU
7,29 
Įprasta kaina: 18,21 
-60% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-60% su kodu: PATOGU
7,29 
Įprasta kaina: 18,21 
-60% su kodu: PATOGU
Kupono kodas: PATOGU
Akcija baigiasi: 2024-12-31
-60% su kodu: PATOGU
2024-12-31 18.214 InStock
Knygą turime sandėlyje
Nemokamas pristatymas į paštomatus gruodžio 30 d. užsakymams nuo 20,00 

Knygos aprašymas

Renata Ničajienė – populiaraus maisto tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ ir septynių kulinarinių knygų autorė. Šioje knygoje, kaip ir keturioliktus metus rašomame tinklaraštyje, ji skatina rinktis vietinius sezoninius produktus, valgyti skaniai, sveikai, pagal metų laikus.

Knyga „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ patiks visiems, norintiems maitintis natūraliai sveikiau. Joje receptų tiek, kiek ruduo turi dienų, kiekvienai – po vieną skanų, sveikatai palankų patiekalą, o patiekalo naudingumą patvirtina dietistės komentaras po receptu.

Šioje knygoje rasite:

    – gardžių greitai ir lengvai pagaminamų patiekalų receptų su rudeninėmis gėrybėmis;

    – patarimų, kaip rauginti daržoves ir vaisius, kaip konservuoti be acto ir cukraus;

    – skanumynų receptų ne tik su vaisiais, bet ir su daržovėmis, naudojant mažiau cukraus ar net visai becukrių;

    – gardžių patiekalų be glitimo ir be laktozės;

    – patarimų, kaip skaniai suvalgyti daugiau daržovių ir sunaudoti gausų rudens derlių;

    – rekomendacijų, kaip gaminti skaniai ir nebrangiai iš vietinių, sezoninių, gerai žinomų produktų.

Knygą „Gero maisto dienoraštis. Ruduo“ skiriu visiems tiems, kurie mėgsta skaniai valgyti, bet nori mėgautis maistu atsakingai. Skanaus ir sveiko rudens!

„Kad, nuslūgus vasaros spalvų įvairovei, rudenį mityba netaptų vienpusė ir nuobodi, į pagalbą pasitelkite šią knygą. Čia pateikta visa šūsnis maistingų patiekalų receptų, tad bus smagu ir gaminti, ir ragauti. Patiekalai puikiai suderinti, įvairūs ir gausūs vitaminų, mineralų bei antioksidantų“.
Dietistė Toma Dvelytė

Knygų serija „Gero maisto dienoraštis“ pasauliniuose kulinarinių knygų apdovanojimuose Gourmand World Cookbook Awards 2017 kategorijoje „B10 Series“ laimėjo garbingą 3 vietą.

Informacija

Autorius: Renata Ničajienė
Iliustratorius: Inga Dagilė
Leidėjas: Alma littera
Išleidimo metai: 2023
Knygos puslapių skaičius: 184
Formatas: 17x24, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786090156124

Pirkėjų atsiliepimai

Atsiliepimai išfiltruojami pasirinkus eilutę

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
4 1 atsiliepimai
Rašyti atsiliepimą

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

2016-10-19

Nežinojau, kad voveraitės - rudeninis grybas :). Turiu visą seriją - labai mielos man šitos knygos. Yra įdomių ir tikrai sveikų receptų, bet skrudintos sėklos ir riešutai, kaitinamas medus, kepimui ir kepiniams naudojamas alyvuogių aliejus - man visiškai prasilenkia su geru maistu. Nebent geras - netolygu sveikam. Kai kur trūksta produktų suderinamumo - miltai, pienas, kiaušinis, sūris... Bet konditerija, tikriausiai, aplamai mažiausiai suderinamas dalykas. Tačiau yra ir daugiau nesuderintų produktų.
Viliuosi, kad bent trečdalį ar pusę receptų pritaikysiu, nors nevartojant pieno, kiaušiniu ir gliuteno daug kas atkrenta.