Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Knyga „99 Places of Taste in the Baltics“ suvienija tris Baltijos regiono valstybes – Lietuvą, Latviją, Estiją – ir visiems paskelbia, kad egzistuoja ne tik visame pasaulyje gerai žinomos virtuvės.
Leidinyje „Virtuvės mitų griovėjų“ komanda surinko po 33 skaniausias vietas iš kiekvienos šalies. Taigi, su šia unikalia knyga gaunate 99 reportažus, taip pat – papildomų rekomendacijų. Iš viso – 247 puslapių gidą, kuris garantuos jums skanius pusryčius, pietus, vakarienę ar smagų vakarą bet kurioje iš trijų Baltijos šalių.
Kiekviena vieta yra pažymėta ženklu, kuris leis pasirinkti tai, ko būtent tuo metu norite, pavyzdžiui, jūros gėrybių ar jautienos kepsnio.
Knygos turinys sudarytas taip, kad juo būtų patogu naudotis – jums nereikės perversti viso leidinio, kad išsirinktumėte vietą pavalgyti. Į VMG sąrašą pateko įvairūs restoranai, kavinės, barai, kurie reprezentuoja tos šalies gastronominį pasaulį.
Ši knyga skirta ne tik keliautojams. Neabejojame, kad ir vietiniai gyventojai ras vietų, kurias norės aplankyti. Didžiausias dėmesys rengiant knygą buvo skirtas vizualiniam pateikimui, dėl to visos knygoje aprašytos vietos, apie kurias parengti fotoreportažai, yra aplankytos VMG komandos.
Trečius metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažinto VMG kulinarinio žurnalo leidėjai inicijavo išskirtinį projektą – pristatyti Baltijos šalių gastronominį pasaulį, apie kurį iki šiol plačiuoju mastu buvo mažai žinoma. To rezultatu tapo VMG kulinariniuose apdovanojimuose pristatyta knyga, kurioje parengti reportažai iš 99 skaniausių vietų Baltijos šalyse, tarp kurių – geriausi ir įdomiausi restoranai, barai, kavinės. Kiekvienai šaliai atstovauja 33 vietos. Knyga parengta anglų kalba.
Baltijos regionas ilgą laiką buvo ištrintas iš Europos gastronominio žemėlapio, dauguma vakariečių galbūt net nėra girdėję apie Baltijos šalių virtuvę, nes nė vienas jos restoranas nėra įvertintas prestižine „Michelin" restoranų gido žvaigžde. O be reikalo. Čia galima rasti aukščiausios kokybės ekologiškų produktų, didelį kūrybinį potencialą ir norą nustebinti vietiniais skoniais.
Šios knygos tikslas – padėti susipažinti su Baltijos šalių virtuve ir patogiai bei stilingai atrasti geriausius dėmesio vertus restoranus. VMG komandai teko aplankyti kiekvieną vietą ne mažiau nei 3 kartus – 2 kartai, kai restoranas nežinojo, kad lankysis, o vienas kartas, kai buvo iš anksto susitarta dėl vizito. Iš viso per kelionę po Baltijos šalis buvo nuvažiuota 4000 km, nueita 400 km, pagaminta 180 patiekalų.
Autorius: | Virtuvės mitų griovėjai |
Leidėjas: | Virtuvės mitų griovėjai |
Išleidimo metai: | 2016 |
Knygos puslapių skaičius: | 228 |
Formatas: | 15x21, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786099567280 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti