✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Vienas mylimiausių pasaulyje kulinarų Džeimis Oliveris dar kartą primena, kad gaminti maistą gali būti labai paprasta. Knygoje „5 ingredientai. Greiti ir lengvi patiekalai“ Dž. Oliveris tęsia pradėtą misiją – pristato receptus, kurie gaminami greitai ir lengvai ir nereikalauja nei kulinarinio išsilavinimo, nei didžiulės patirties.
Ši vieno geriausiai pasaulyje žinomų šefų knyga apie tai, kad kelionė į gero maisto pasaulį gali būti lengva ir maloni. Penkių ingredientų principas perkelia maisto gaminimą į naują paprastumo lygį - jūs tikrai greitai patieksite maistą sau ir visai šeimai.
Kiekvienam patiekalui reikalingi vos penki ingredientai. Nedaug produktų ir pastangų ir neįtikėtinai skanūs patiekalai. Gaminimo laikas iki 30 min. O jeigu reikiamus paruoštus produktus sudėsite per 10 minučių - likusį darbą galima palikti orkaitei. Maistą gaminti patiks net tiems, kam tai nelabai patinka, o rezultatas tikrai nenuvils. Kiekvieną savaitės dieną lengvai gaminkite maistą ir džiaukitės penkiais ingredientais, nes iš jų galėsite pagaminti ir nesudėtingą vakarienę šeimai ir sočius sekmadienio pietus draugams.
Kiekvienas patiekalas buvo ne kartą išbandytas ir paragautas, kad neliktų nieko, kas apsunkintų gaminimą ir kad produktai būtų draugiški piniginei. Džiaukitės nesunkiai gaminamu maistu kasdien ir kasdien pajuskite visus užburiančius skonius, nes tai - Oliverio receptai!
Knygoje „5 ingredientai. Greiti ir lengvi patiekalai“ rasite per 130 receptų, sudėtų į atskirus skyrus pagal pagrindinį ingredientą: vištiena, jautiena, kiauliena, aviena, žuvis, kiaušiniai, daržovės, salotos, pastos, ryžiai ir kruopos, saldumynai. Pasirinkti tikrai bus iš ko.
„Tai geriausia Oliverio knygą per daugybę metų“.
The Sunday Times
„Žavingos paprastos idėjos“.
The Daily Telegraph
„Mūsų nauja mėgstamiausia receptų knyga. Paprasti receptai vakarienei iš mėgstamiausio šalies šefo“.
Sainsbury's Magazine
„Manėt, kad Džeimis Oliveris nebegalės sugalvoti nieko paprastesnio nei patiekalai per 15 minučių? Galvokit iš naujo!“.
Aberdeen Evening Express
Džeimis Oliveris (Jamie Oliver) gaminti pradėjo savo tėvų užeigoje būdamas vos aštuonerių. Baigęs mokyklą pradėjo virtuvės šefo karjerą, kuri jį atvedė į River Café. Čia jis buvo pastebėtas televizijos prodiuserių.
Nuo 1999 metų Dž. Oliveris pradėjo savo televizinę ir leidybinę karjerą. Nuo to laiko jis įkūrė restoraną Fifteen Londone, pakeitė Didžiosios Britanijos mokyklų maisto kultūrą ir įvykdė tikrą maisto gaminimo namuose revoliuciją. Yra įkūręs labdaros fondą. Rašo straipsnius įvairiems leidiniams visame pasaulyje, leidžia savo žurnalą Jamie Magazine. Su žmona ir vaikais gyvena Londone ir Esekse.
Iš anglų kalbos vertė Dangirutė Giedraitytė
Autorius: | Jamie Oliver |
Leidėjas: | Alma littera |
Išleidimo metai: | 2018 |
Knygos puslapių skaičius: | 320 |
Formatas: | 19x25, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786090134658 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti