Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 10 € *

33 karo strategijos

Kaina: 28,99 €
Kaina su kodu: 26,09 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
NEMOKAMAS PRISTATYMAS
Lietuvoje
  • Knygą turėsime: 2024-10-17
2024-09-30 28.99 InStock
Rezervuoti 26,09 € -10% su kodu
PATOGU
Rezervuoti

Knygos „33 karo strategijos“ aprašymas

Tarptautinių bestselerių autorius Robertas Greene‘as pateikia naują karo strategijų vadovą, padėsiantį įgyti pranašumą dabartiniame pasaulyje. Knyga „33 karo strategijos“ – tai šiuolaikinis Sun Tzu traktato „Karo menas“ tęsinys, aprėpiantis pasaulines civilizacijas, apibendrinantis dešimtis politinių, filosofinių ir religinių tekstų bei tūkstančius metų trukusius kruvinus konfliktus.

Knygoje ne tik aptariamos tokios istorinės asmenybės kaip Hanibalas, Aleksandras Didysis, Julijus Cezaris, Napoleonas Bonapartas ir Frydrichas Didysis, bet ir išdėstomos strategijos, kurios padės jums laimėti gyvenimo karus. Sužinosite apie puolamąsias strategijas, kurioms būtina išlaikyti iniciatyvą bei derėtis iš jėgos pozicijų, ir gynybines strategijas, skirtas padėti jums reaguoti į pavojingas situacijas ir išvengti pralaimėjimo kare. Didieji strategai išsiskiria apdairumu, lankstumu, pusiausvyra ir ramybe bei puikiai supranta, kad racionalūs, išradingi ir intuityvūs žmonės visada nugali panikuojančius, nekūrybingus ir kvailus.

Nepakeičiama knyga „33 karo strategijos“ suteikia visą reikiamą psichologinę amuniciją, kad įveiktumėte nesėkmes ir visiems laikams įgytumėte pranašumą.

Robertas Greene‘as - bestselerio "Jėga" autorius.


  • Pavadinimas originalo kalba: THE 33 STRATEGIES OF WAR
  • Autorius: Robert Greene
  • Leidėjas: Eugrimas
  • Išleidimo metai: 2024
  • Knygos puslapių skaičius: 520
  • Formatas: 17x24, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094374821
  • Vertėjas: Ovidijus Stokys, Rasa Jurevičienė, Vaidas Šadeika
  • Iš kokios kalbos versta: anglų

Parašykite atsiliepimą apie „33 karo strategijos“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Lyderystės knygos

Robert Greene pristato įdomią ir tikrai naudingą knygą „33 karo strategijos“, kurią įsigyti internetu greita ir paprasta. Vos keli mygtuko spustelėjimai, operatyvus pristatymas ir, greičiausiai, jau kitą dieną galėsite mėgautis motyvuojančiu kūriniu. 

Šiuolaikiniame pasaulyje knygas pirkti itin lengva. Online knygyne pirkėjų visada laukia išsami ledinio informacijos santrauka, kurioje pateikiame knygos „33 karo strategijos“ aprašymą, nurodome autorių, kūrinio vertėją, puslapių skaičių ar literatūrinį žanrą. Viena ko negalime – atskleisti visų turinio detalių ar perskaityti knygos „33 karo strategijos“ už jus. Tačiau visada pasiūlysime geras knygų kainas, karštas leidyklų akcijas ir nuolaidas, kurių dėka naudingus kūrinius įsigysite pigiau. 

Perskaitėte knygą „33 karo strategijos“? Kviečiame interneto knygyne palikti savo nuomonę, Robert Greene tikrai to vertas. Skaitytojų atsiliepimai, kuriuos rasite šalia daugelio knygų aprašymų, padeda rinktis ir apsispręsti kitiems pirkėjams. 


Dažnai su „33 karo strategijos“ perkama kartu