Nemokamas pristatymas į paštomatus visoje Lietuvoje nuo 10 € *

20 000 mylių po vandeniu

Kaina: 24,99 €
Kaina su kodu: 22,49 €
Nuolaidos kodas: PATOGU
  • Pristatysime: per 3-6 darbo dienas*

2024-09-30 24.99 InStock
Į krepšelį 22,49 € -10% su kodu
PATOGU

Knygos „20 000 mylių po vandeniu“ aprašymas

Susipažinkite su legendiniu kapitonu Nemo garsiausiame Jules'o Verne'o romane „20 000 mylių po vandeniu“.

Gelmių žinovas profesorius Pjeras Aronaksas gauna netikėtą kvietimą į amerikiečių ekspediciją. Fregata „Abraomas Linkolnas“, persekiodama laivus skandinančią gelmių pabaisą, susiduria ne su gyvu padaru, o su neįtikimu žmogaus išradimu – fantastišku povandeniniu laivu, vadovaujamu paslaptingojo kapitono Nemo.

Staiga baisus sprogimas palieka gyvus tik tris fregatos keleivius: profesorių su tarnu Konseliu ir ūmaus būdo kanadietį, žeberklininką Nedą Lendą.

Jie tampa mirtį nešančio Nemo laivo kaliniais ir prieš savo valią leidžiasi į povandeninę odisėją aplink pasaulį pradedant nuo perlais garsėjančių Ceilono vandenų, baigiant kraują stingdančiais Pietų ašigalio pavojais, kol kapitonas Nemo keršija visai žmonijai.

Šis klasikinis prancūzų rašytojo Jules’o Verne’o mokslinės fantastikos romanas, pasirodęs 1870 metais ir su šiurpą keliančiu tikslumu aprašęs dvidešimtojo amžiaus išradimus ir technologijas, tapo vartais, pro kuriuos žengė visos vėlesnės fantastų kartos.

Knyga daug kartų ekranizuota ir išversta į beveik visas pasaulio kalbas.


  • Autorius: Žiulis Vernas (Jules Verne)
  • Leidėjas: Obuolys
  • Išleidimo metai: 2020
  • Knygos puslapių skaičius: 622
  • Formatas: 14x21, kieti viršeliai
  • ISBN ar kodas: 9786094840821

Parašykite atsiliepimą apie „20 000 mylių po vandeniu“

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti

Žanras: Klasikinė literatūra paaugliams

Online knygyno asortimente tūkstančiai įvairaus žanro knygų vaikams. Tarp jų ir kūrinys „20 000 mylių po vandeniu“, kurį pristato Žiulis Vernas (Jules Verne). Siūlome ne tik išsamų „20 000 mylių po vandeniu“ aprašymą, bet ir susipažinti su kitomis panašia tema kuriančių vaikų ir jaunimo rašytojų knygomis, bei sužinoti, ką dar išleido Žiulis Vernas (Jules Verne). Parengėme populiariausių Lietuvos ir užsienio autorių gyvenimo santraukas. 

Šiuolaikiniame knygyne surinkta viskas, ką reikia žinoti apie „20 000 mylių po vandeniu“. Knygos puslapyje rasite trumpą siužetą, ištrauką, puslapių skaičių, leidimo metus, nurodytą kūrinio vertėją ir kitą naudingą informaciją. Daugelis knygų turi ir skaitytojų atsiliepimų skiltį. Jei tokių nėra – tapkite pirmuoju palikusiu savo nuomonę apie leidinį ir palengvinkite kitiems apsisprendimą pirkti. Įsigyti internetu knygą „20 000 mylių po vandeniu“ dažnai yra pigiau. Pasitikrinkite, greičiausiai, mėgiamai knygai taikoma akcija ir ją nusipirksite už patrauklią kainą. 


Dažnai su „20 000 mylių po vandeniu“ perkama kartu