NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Visada paprasta ir neabejotinai skanu: produktai greitai susmulkinami, pagaminami ir sumaišomi su garuojančiu kalnu makaronų – valgis paruoštas! Jis suteiks kasdienybei ypatingą nuotaiką, tiks ir šventinę dieną. Visų svarbiausia – padažai, todėl apie juos šioje knygoje daugiausia ir kalbama.
Iš 50 čia pateiktų įvairių kraštų padažų kiekviena makaronų rūšis ras sau tinkamą partnerį: deginanti aistra sieja spagečius su aitriu aliejumi ir pomidorais, japoniški makaronai svajoja apie gaivų imbiero ir citrinų padažą, o itališki vamzdučiai Penne negali atsispirti egzotiškam troškintos ėrienos su granatais pagardui.
Čia rasite ir greitai paruošiamų šaltų ir karštų padažų, kurie puikiai tiks su pačių pagamintais naminiais makaronais.
Prie kiekvieno recepto parašyta, kokie makaronai su tuo padažu skaniausi.
O kad viskas tikrai gerai pavyktų, šioje knygoje pateikta 10 naudingų patarimų, kaip tinkamai gaminti makaronų patiekalus. Skanaus!
Autorius: | Cornelia Schinharl |
Leidėjas: | Presvika |
Išleidimo metai: | 2010 |
Knygos puslapių skaičius: | 64 |
Formatas: | 17x20, minkšt viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955223733 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti