NEMOKAMAS pristatymas nuo 20€ į paštomatus Lietuvoje! Daugiau ČIA >>
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Bulvėms tiesiog sunku atsispirti!
Šie nuostabūs šakniagumbiai kadaise buvo vargingųjų „duona“, o dabar iš jų gaminami ir rinktiniai patiekalai, nors iki šiol populiariausi yra klasikiniai valgiai, tokie kaip bulviniai blynai, košė ir keptos bulvės.
Tačiau bulvės gali pateisinti didžiausius lūkesčius. Gal pageidaujate aštriu itališku padažu ir pistacijomis įdarytų ir orkaitėje keptų bulvių? O gal puikios bulvių sriubos su šafranais ir žuvimi? Arba tirolietiškai paruoštų bulvių su kiauliena?
Šioje knygoje kiekvienas ras tai, kas atitiks jo skonį! O kad viskas gaminant kuo puikiausiai pavyktų, knygoje pateikta nemažai patarimų ir gudrybių, kaip tinkamai ruošti bulvių patiekalus. Nerkite į didelį ir spalvingą bulvių pasaulį ir kepkite, virkite, trinkite, gruzdinkite... šiuos nuostabius šakniagumbius!
Autorius: | Cornelia Schinharl |
Leidėjas: | Presvika |
Išleidimo metai: | 2010 |
Knygos puslapių skaičius: | 64 |
Formatas: | 17x20, minkšti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9789955223726 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti