Užsisakykite iki gruodžio 23d. 15:30 val. ir atsiimkite užsakymus pirmadienį iki 16 val. - patogupirkti.lt sandėlyje Vilniuje, Kalvarijų g. 143 Daugiau  ČIA >>

Šventinės dovanos mobile 🔥 SUPER KAINŲ lentynos! Nuo -20% iki -80% pigiau! Naršykite čia >>  🔥

Lietuviškų tautinių ir firminių tortų, pyragaičių, sausainių ir kitų miltinių kepinių receptūrų rinkinys

Šiuo metu neparduodama

Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime

Knygos aprašymas

Šis rinkinys "Lietuviškų tautinių ir firminių tortų, pyragaičių, sausainių, plokštainių, vyniotinių, keksų, pyragų, bandelių ir kitų miltinių kepinių receptūrų rinkinys" yra skirtas tiems, kas gamina konditerijos gaminius visuomenei, sau bei savo šeimai namuose.

Tai Lietuvos maisto technologų, meistrų, konditerių ir kalkuliatorių, dirbusių įvairiuose šalies miestuose, daugelio metų darbo rezultatas. Jei gamindami prisilaikysite šių receptūrų, tai gaminiai visada pavyks.

Pirmąkart šis receptūrų rinkinys buvo išleistas 1984 m. Šios receptūros yra pagrindas kurti ir tobulinti esamus bei naujus konditerijos receptus.

„Lietuviškų tautinių ir firminių tortų, pyragaičių, sausainių ir kitų miltinių kepinių receptūrų rinkinys“ ir „Vieningas lietuviškų tautinių firminių patiekalų ir kulinarijos gaminių receptūrų bei technologijos aprašymų rinkinys“ - tai 100-mečio kulinarijos ir konditerijos knygos, kurių receptūras tobulino kone šimtą metų geriausi Lietuvos kulinarai, konditeriai ir virtuvės šefai. Tai knygos, kurių patiekalai kruopščiai parengti mitybos specialistų, išbandyti ir tik po to pateikti visuomenei. Dabar kaip tik rekomenduojama grįžti prie natūralios, kaip pateikta šiose knygose, subalansuotos mitybos.

Fitoterapeutas Juozas Ruolia sakė, jei maitintumės, kaip prieš 30-50 metų, tai būtume žymiai sveikesni, nei dabar.

Informacija

Autorius: Birutė Rutkauskienė
Leidėjas: Fortus Vita
Išleidimo metai: 2015
Knygos puslapių skaičius: 408
Formatas: 15x21, kieti viršeliai
ISBN ar kodas: 9786098152029

Pirkėjų atsiliepimai

Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti