✅ Žaislai ir žaidimai -25% PIGIAU! Naršykite čia >> ✅
Įrašykite savo el. paštą ir informuosime, kai prekę turėsime
Šis rinkinys "Lietuviškų tautinių ir firminių tortų, pyragaičių, sausainių, plokštainių, vyniotinių, keksų, pyragų, bandelių ir kitų miltinių kepinių receptūrų rinkinys" yra skirtas tiems, kas gamina konditerijos gaminius visuomenei, sau bei savo šeimai namuose.
Tai Lietuvos maisto technologų, meistrų, konditerių ir kalkuliatorių, dirbusių įvairiuose šalies miestuose, daugelio metų darbo rezultatas. Jei gamindami prisilaikysite šių receptūrų, tai gaminiai visada pavyks.
Pirmąkart šis receptūrų rinkinys buvo išleistas 1984 m. Šios receptūros yra pagrindas kurti ir tobulinti esamus bei naujus konditerijos receptus.
„Lietuviškų tautinių ir firminių tortų, pyragaičių, sausainių ir kitų miltinių kepinių receptūrų rinkinys“ ir „Vieningas lietuviškų tautinių firminių patiekalų ir kulinarijos gaminių receptūrų bei technologijos aprašymų rinkinys“ - tai 100-mečio kulinarijos ir konditerijos knygos, kurių receptūras tobulino kone šimtą metų geriausi Lietuvos kulinarai, konditeriai ir virtuvės šefai. Tai knygos, kurių patiekalai kruopščiai parengti mitybos specialistų, išbandyti ir tik po to pateikti visuomenei. Dabar kaip tik rekomenduojama grįžti prie natūralios, kaip pateikta šiose knygose, subalansuotos mitybos.
Fitoterapeutas Juozas Ruolia sakė, jei maitintumės, kaip prieš 30-50 metų, tai būtume žymiai sveikesni, nei dabar.
Autorius: | Birutė Rutkauskienė |
Leidėjas: | Fortus Vita |
Išleidimo metai: | 2015 |
Knygos puslapių skaičius: | 408 |
Formatas: | 15x21, kieti viršeliai |
ISBN ar kodas: | 9786098152029 |
Tik registruoti vartotojai gali rašyti apžvalgas. Kviečiame, prisijungti arba užsiregistruoti